FANDOM


Text traduït directament de la Comunidad Hispana. Pots veure l'original.
Preguntes sense enllaços

És habitual a la Central de Wikia en català rebre usuaris nous que acaben d'unir-se a Wikia o usuaris de diferents wikis catalans que arriben aquí per consultar els seus dubtes o reportar problemes.
Quin és el problema? Simplement que la majoria d'usuaris no saben consultar els seus dubtes de manera correcta o reportar problemes (errors degut a les actualitzacions tècniques) o problemes locals (amb usuaris d'algun wiki o administradors).

Passos a seguir

«Atenció: Recorda que abans de preguntar un dubte pots buscar-la a la central»
  1. Mostra sempre un [[enllaç]] (o més d'un, segons el tema que preguntis) perquè sinó no podrem saber de quin wiki estàs parlant, ni en què necessites ajuda.
  2. No facis servir majúscules, ni títols fora de lloc per molt greu que creguis que sigui el teu problema. Això només et traurà credibilitat i serietat.
  3. Explica clarament què necessites.
  4. Escriu correctament, tenint en compte que estàs enviant un missatge a algú que intentarà ajudar-te solucionant els teus dubtes. Si redactes el missatge com si ho fessis amb un amic en algun xat (amb moltes faltes d'ortografia, abreviant les paraules, etc) resulta molt més difícil que puguis rebre l'ajuda que demanes.
Després de consultar aquests consells, no dubtis en preguntar-nos!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori