FANDOM


Darwin Blog Header

Les comunitats de Wikia evolucionen cada dia: s'afegeix contingut nou, fans nous participen per primer cop i els experts troben diferents maneres de compartir els seus coneixements. El canvi i el creixement estan al cor de Wikia, i la plataforma per aquesta increïble col·laboració també ha de seguir evolucionant. Hem estat escoltant els vostres comentaris i recaptant dades sobre l'ús del que funciona al nostre producte actual, i com podem fer millores al disseny i sentit de Wikia. Després de mirar honestament tota aquesta informació, és hora de començar a donar forma a les millores amb una iniciativa que anomenem Darwin.

Darwin serà un projecte en curs per millorar una sèries d'objectius que són importants per nosaltres: la optimització de la experiència de l'usuari sense important la mida de la pantalla que s'estigui utilitzant, mostrant el contingut que atrau a la gent a Wikia, augmentar les contribucions i ajudar a créixer a les comunitats, i ajudar als fans i lectors a trobar les coses que els apassionen. Hi ha vàries àrees de Wikia en las que ens concentrem com a part d'aquesta iniciativa, pel que el treball es dividirà en etapes. Aquestes etapes inclouran noves funcionalitats, actualitzacions i ajustos en el disseny. Darwin no serà un únic conjunt de canvis que passaran en un moment, sinó una iteració de Wikia cap a una plataforma més flexible i atractiva.

Què veurem primer?

Darwin Blog Header FLUID

La primera etapa de Darwin posa les bases per a les altres mitjançant l'adaptació de l'estructura subjacent de Wikia per satisfer les necessitats de visualització de tots els usuaris. Volem millorar el suport als nostres lectors i col·laboradors amb grans resolucions de pantalla, mentre que tenim en compte el cada vegada major nombre de persones que fan servir tauletes. La solució és un disseny web sensible i un disseny fluid que detecti la resolució de pantalla i ofereixi una experiència ideal utilitzant aquesta informació. El contingut és justament el cor de Wikia després de tot - és la raó per la qual tots estem aquí: per llegir, crear, editar i administrar la informació que us interessa. Que les pàgines posin més èmfasi sobre contingut és una de les peticions que més hem escoltat una i altra vegada, així que l'espai dedicat al contingut s'ha convertit en la prioritat d'aquest disseny fluid.

Aquests fils del fòrum entren en més detalls sobre els canvis específics que formen part d'aquesta primera etapa:

Avançant cap endavant

Amb cada etapa de Darwin, anunciarem primer els canvis a la Comunitat Darwin i la Comunitat de Proves. Això permetrà a tothom de Wikia veure les novetats i aportar suggeriments i ens donarà temps per incorporar aquesta informació abans de passar a la etapa següent. Aquest procés es repetirà amb cada etapa de Darwin, fins que tingui sentit per desplegar el conjunt de canvis en tota Wikia. Només revelarem actualitzacions de Darwin a totes les comunitats quan haguem tingut l'oportunitat de comprendre les experiències dels usuaris i fer alguns ajustaments.

Els usuaris poden participar en cada etapa. El Consell Comunitari (Community Council) de Wikia seguirà oferint informació en primer lloc al nostre equip de producte i disseny. Volem donar-los les gràcies pels seus comentaris i coneixements. Diverses comunitats s'han ofert gentilment a ser voluntàries i provar els primers canvis per recopilar informació d'ús, i estarem treballant amb ells en els pròxims mesos. Les dates de llançament global d'aquests canvis encara estan per determinar. Llançarem els canvis només quan estiguem segurs que és el moment adequat.

On puc trobar la informació més recent sobre Darwin?

Cada etapa de Darwin inclourà actualitzacions als blogs de l'staff i al fòrum de la Comunitat Central en anglès. També oferirem detalls i instruccions a través de les pàgines d'ajuda i vídeos.

A més a més, la caixa de navegació que hi ha a continuació és el centre per a tot Darwin. Visiteu Darwin.wikia.com per a veure més canvis que hem llançat (a partir d'avuir!) i la Comunitat de Proves per a crear el vostre propi contingut amb el disseny actualitzat. Deixeu els vostres comentaris en qualsevol lloc on us convidem a fer-ho - volem saber què en penseu! Estem molt entusiasmats amb el que ve, i esperem que tots vosaltres també.

Tens preguntes o vols començar una discussió? Visita el Fòrum de Darwin.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori