FANDOM


Focs artificials

Celebrem el nou disseny!

Hola! Avui potser us heu adonat que la Comunitat Central ha patit alguns canvis: un nou fons, un nou logo i uns canvis de disseny a la portada! Estem contents d'estrenar aquest nou disseny, que incorpora un nou look més refrescant i modern amb els nostres colors oficials de Wikia.

La nova aparença ha estat dissenyada tenint Darwin en ment i per a fer més vistós l'objectiu de la Comunitat Central: la conversació. Els usuaris col·laboren els uns amb els altres, arriben per assabentar-se sobre els nous canvis i funcionalitats i per unir-se al xat per a parlar dels seus wikis preferits. La Comunitat Central és un lloc, tant pels wikians veterans com pels usuaris més nous, per reunir-se, i esperem que aquest nou disseny encoratgi als usuaris conversar més i millor.

Gaudiu-ho!


Vols rebre les últimes actualitzacions del blog de Wikia en català? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori