FANDOM


Durant els últims mesos hem estat parlant sobre el disseny fluid, donant als usuaris l'oportunitat de provar-lo, escoltant els seus comentaris i corregint errors. Ara és el moment de que aquesta actualització sigui per a tothom! El pròxim dimecres 4 de desembre el disseny fluid es donarà a conèixer a totes les comunitats de Wikia. 

Darwin Blog Header FLUID

En el llançament també s'inclourà: La previsualització de l'Editor Fluid, Especial:CSS i les actualitzacions recentment afegides al Dissenyador de Temes. Estem molt entusiasmats de poder oferir aquestes millores a tots els usuaris de Wikia i concloure la primera etapa del Projecte Darwin.

També estem disposats a habilitar el disseny fluid ara, a qualsevol comunitat que ho sol·liciti! Només cal que un administrador presenti una sol·licitud a través d'Especial:Contactar i li respondrem quan hàgim fet els canvis a la vostra comunitat (probablement al cap d'1 dia laboral). Per suposat, també pots esperar fins el 4 de desembre.

Després de revisar les pàgines d'ajuda i les nostres recomanacions, si vols ajuda preparant el disseny de la teva comunitat per al fluid, l'equip de la Comunitat de Wikia et pot ajudar. Publica una sol·licitud al fòrum que hem creat i fes-nos-ho saber.

Moltes gràcies a tots els que van proporcionar informació, van reportar errors i ens van ajudar amb les primeres proves. No ho podríem haver fet sense la vostra ajuda!

Nota: El nou EditorVisual no és part de l'actualització del 4 de desembre.

Entrada traduïda de: Fluido llega el 4 de diciembre

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori