FANDOM


Hola comunitat! Com ja us haureu donat compte, des d'ahir i a partir d'ara seré el nou administrador de la Central de Wikia en català. La major part dels usuaris ja em coneixeu, però tot i així em presento:

Em dic Marc Rodoreda, conegut com a BroOk pels usuaris. Em vaig unir a Wikia el juliol del 2010, fundant One Piece Català Wiki, d'on sóc l'administrador buròcrata. Des de l'estiu passat, també sóc administrador de Pokepèdia, després d'adoptar-la.

Sempre m'ha agradat resoldre els dubtes d'altres usuaris, i ho he anat fent quan en tenia ocasió. Fa més d'un any que estic per aquí, a la Central, però es pot dir que hi treballo més "intensament" des de principis d'aquest any. Cada setmana, tradueixo el blog de l'actualització tècnica, el qual recomano que llegeixin tots els usuaris per estar ben informats del que passa a Wikia.

El meu principal objectiu és augmentar el nombre d'usuaris i l'activitat de la nostra Central, perquè "quants més serem més riurem". A més, tinc pensat guiar i buscar traductors col·laboradors, però d'això ja us en informaré més endavant.

Agraeixo a tots els usuaris que tenen en ment la Central quan tenen un problema o un dubte. També agraeixo la gran ajuda que m'ha proporcionat sempre l'Enric (sense el qual tot aniria més lent) i, lògicament, als companys de la Central de Wikia en espanyol Bola, Oliver0796 i Zeist Antilles.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori