FANDOM


Bones notícies! S'acaba de llançar la primera versió de My Wikia per a iPad, l'aplicació insígnia oficial de Wikia.

L'Stanley ens explica que amb el pas dels anys ha gaudit a fons aprenent com els usuaris descobrien Wikia per primera vegada, i com arribaven a convertir-se en wikians assidus com tu. Un contribuïdor prolífic i Product Manager company seu, Trevor (Ohmyn0), es va fer wikiaddicte a mesura que anava veient la sèrie LOST durant els seus estudis, i això el va portar a exercir un paper important a Scrubs Wiki i a Arrested Development Wiki. Sempre ens preguntarem què hagués passat si mai hagués topat amb Wikia després de veure un episodi de LOST. Quina llàstima si mai hagués arribat a fer clic al botó editar!

No ens hauríem d'haver fet aquesta pregunta.

El que poden fer els wikians diàriament és realment increïble i la resta del món n'hauria de prendre nota. A més de donar un gran pas en un món amb una gran tecnologia mòbil, un dels objectius principals de My Wikia és maximitzar la probabilitat de trobar un wiki; en plataformes noves i innovadores, començant per l'iPad, que representa el 20% del trànsit web mòbil i en un format simplificat que es centra exclusivament en el contingut i fomenta l'exploració casual d'un wiki i de tota Wikia.

A part de recomanar fermament la descàrrega de l'aplicació (si tens un iPad 2+ amb iOS 5+) i que juguis amb ella, volem destacar algunes de les seves característiques. Amb My Wikia pots:

  • Cercar wikis dedicats a crear contingut enriquidor, contingut multimèdia sobre els teus temes preferits, des de videojocs, programes de televisió i pel·lícules, fins a esports, alimentació i moda, i afegir-los a la teva pantalla d'inici per a crear la teva visió personal de Wikia. No només volem ajudar-te a trobar altres wikis que puguin interessar-te, sinó que també ens volem assegurar de que tots els Trevors del món trobin el seu LOST.
  • Mantinga't al dia cercant i navegant per articles de moda, populars o més recents amb una interfície fàcilment lliscant.
  • Lectura en evolució constant; contingut profund en un format elegant, fàcil de llegir i personalitzable.
  • Marca i comparteix els teus articles interessants amb els amics.

Això és només el principi.

Sabem que aquesta versió pot no incloure totes les teves característiques preferides de Wikia. Reconeixem que hi ha wikis que han estructurat la seva base de dades amb pàgines amb taules pesades, les quals poden no ser del tot compatibles amb l'actual estructura d'article de l'aplicació. Igual que els wikis que estimes, My Wikia és un ésser viu que està en constant evolució a traves de les actualitzacions periòdiques. Si us plau, uneix-te als nostres esforços descarregant l'aplicació, seguint les millors pràctiques d'edició wiki i explicant-nos més coses sobre els teus gustos. Volem escoltar quines millores es poden fer i què t'agradaria veure a l'aplicació; així que ,si us plau, diga'ns-ho! Aquesta és la manera de Wikia :-).Vols rebre les últimes actualitzacions del blog de Wikia en català? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori