FANDOM


WAM BlogHeader

Fa quasi un any, Wikia va anunciar el WAM (Monitor d'Activitat de Wikia), una manera única de realitzar un seguiment de la salut i el benestar de les comunitats de Wikia. Dóna a cada comunitat una puntuació entre 0 i 100, basant-se en una varietat de mesures, incloent pàgines visitades, les contribucions i el nivell d'activitat dels usuaris.

Des de la creació de WAM, ha estat increïble veure quantes wikias no només apareixen al rànquing WAM, sinó quants membres de la comunitat segueixen les seves pròpies puntuacions WAM. Més de 10.000 wikias han ingressat al rànquing, des de comunitats més velles fins a més noves.

Per commemorar el primer aniversari de la inauguració del WAM, hem volgut retre homenatge al conjunt de wikias que han aconseguit escalar fins al cim de la classificació. De les més de 300.000 comunitats de Wikia, setze han demostrat que són "la crème de la crème" ("les millors de les millors"). Així que aquesta setmana hem creat el Saló de la Fama WAM, la consagració de totes les wikias que en algun moment han tingut una puntuació WAM #1. Quan noves comunitat arribin al lloc #1 s'afegiran al Saló de la Fama.

Així que felicitats a la primera generació del Saló de la Fama WAM! Si la teva wikia encara no ha arribat al primer lloc, considera-ho com un motiu més per seguir treballant-hi. La construcció del seu contingut, compartir la comunitat a les xarxes socials i crear un lloc acollidor que els usuaris desitgin visitar i quedar-s'hi no només donarà una classificació millorar al WAM, sinó que també un espai pròsper del que podràs estar orgullós. Com ha utilitzat la teva wikia el WAM aquest últim any?


Vols rebre les últimes actualitzacions del blog de Wikia en català? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori