FANDOM


WAM BlogHeader

Hola a tothom, aquesta setmana us presentem una nova manera de seguir la salut i la vitalitat de les comunitats de Wikia: WAM! El Monitor d'Activitat de Wikia dóna a les comunitats de Wikia una puntuació entre 0 i 100 basant-se en diferents indicadors, entre els quals s'inclou el número de visites, contribuïdors i el nivell d'activitat dels usuaris. Les puntuacions del WAM es calculen diàriament per als 5.000 wikis més visitats, i les puntuacions es poden veure a http://www.wikia.com/WAM. Les puntuacions també poden veure's per a cada un dels hubs de Videojocs, Entreteniment i Estil de vida 

Puntuació WAM

La fletxa que hi ha al costat de la puntuació del WAM significa que és una variació recent, un cercle blau indica que no hi ha hagut cap variació.

Per exemple, no és d'estranyar que la puntuació de Wikia per al wiki Mad Men hagi pujat degut a la nova temporada de la sèrie. Altres canvis poden ser menys predictibles, i això encara ho fa més interessant i emocionant.

És important recordar que Wikia té uns 300.000 wikis, així que no et decepcionis si el teu wiki preferit "només" està a la posició 4.998 de la llista del WAM. Només que estigui entre els primers 5.000 wikis ja és un gran èxit! I si no veus el teu wiki a la llista, pots proposar-ho a la teva comunitat com a objectiu per a l'any següent. És perfectament possible. S'ha estat fent un seguiment intern del WAM des del gener de 2012, i ja hi ha petites comunitats de Wikia que han experimentat un ràpid creixement i han entrat en els primers 400, com Injustice: Gods Among Us, Defender of Texel i Puzzles & Dragons (un wiki en xinès sobre un videojoc de mòbil).

Com pots millorar la teva puntuació WAM? No hi ha una única i simple manera de millorar la teva puntuació i el ranking del teu wiki. Porta temps i una mica de feina. En aquest sentit, és semblant al ranking del teu wiki a Google o altres motors de cerca. Degut a que tot el contingut del teu wiki es té en compte, hi ha vàries coses que pots fer per a ajudar a pujar el teu posicionament WAM. La pàgina d'ajuda per a l'optimització dels motors de cerca (SEO) és un bon lloc per a començar. Si ets administrador, segurament tindràs una llista de les millores i canvis que vols fer. Actualitza aquesta llista tenint en compte l'objectiu del WAM i el SEO, i demana ajuda a la comunitat. Recorda tots aquests consells quan afegeixis contingut a WikiaVols rebre les últimes actualitzacions del blog de Wikia en català? Fes clic aquí per seguir aquest blog!

FacebookIcon TwitterIcon YoutubeIcon

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori