FANDOM

 • Marcmpujol

  Anime i Manga

  juny 12, 2013 per Marcmpujol

  M'he decidit a crear aquest blog per què vull preguntar una cosa.

  • Quins animes i mangues us esteu mirant/llegint actualment?
  • Em podríeu recomanar algun anime que us hagi agradat molt?

  Jo m'acabo d'acabar "Angel Beats!", i m'ha agradat tant, que fins i tot he plorat més que quan l'Ace mor! Us el recomano.

  Ara m'estic llegint el manga en català d'"InuYasha", acabant l'anime de "Death Note" i ara em començaré l'anime de "Bleach".

  Contesteu-me si us plau!

  Informació: Segurament crearé el Wiki d'"Angel Beats!".
  Llegir més >
 • Marcmpujol

  Una pàgina d'usuari és, tal i com el seu nom indica, una pàgina que descriu un usuari. Totes les pàgines d'usuari estan en l'espai de noms d'usuari, pel que sempre començarà amb el prefix "Usuari:" seguit del teu nom d'usuari. Per exemple, la meva pàgina d'usuari a Detectiu Conan Wiki és Usuari:Marcmpujol. Crear una pàgina d'usuari acostuma a ser una de les primeres coses que un fa quan és nou en un Wiki, perquè les pàgines d'usuaris t'ajuden a presentar-te a la comunitat, però com hauria de ser una pàgina d'usuari?


  Les millors pàgines d'usuari tendeixen a explicar la història de la persona al wiki, pel que si tens intenció d'escriure la teva pàgina d'usuari, una bona manera de fer-ho és seguir aquesta línia. Si hagués d'escriure una pàgi...


  Llegir més >

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori