FANDOM


Wiki
Polítiques
Térmes d'ús
Política de Privacitat
Llicència
Creació de wikis
Descàrrec de responsabilitat
més...

Wikia no és:

una companyia d'allotjament de wikis només
Només els wikis que probablement puguin tenir èxit i atreguin a un ampli nombre d'editors seran creats. Les sol·licituds no seran acceptades si els wikis pretenen ser privats o dirigits a un reduït nombre d'editors. Veure Política de creació de Wikia.
un lloc per anunciar altres llocs web
Wikia està per a ser usada per la comunitat d'editors, no per posar enllaços a altres llocs web. La publicitat que no sigui oficial no està permesa. Veure publicitat.
un projecte de Wikimedia
Wikia, Inc. i Wikimedia són organitzacions separades. Mira Wikimedia per a més detalls de les relacions existents entre les dues.
Viquipèdia
Wikia no és Wikipedia i nosaltres tenim com a objectiu no fer còpies de projectes de Wikimedia. Encara que Wikia comparteixi alguns dels objectius de Wikipedia, els dos no són "projectes germans" ja que Wikia no és un projecte de Wikimedia (com es va explicar a dalt).
una granja de vincles
Els Wikis de Wikia han de tenir contingut actual, no han de ser un magatzem de vincles a altres llocs.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori