FANDOM


Insignia-logro-oro.png

100 punts Acabes d'aconseguir la medalla "Informa't" per llegir la pàgina Wikia:Medalles!

Veure més medalles que pots aconseguir!

Les Medalles o Assoliments són una funcionalitat de Wikia que permet atorgar una sèrie de punts als usuaris per completar unes determinades tasques en el wiki. A través d'aquest sistema es pot afavorir la col·laboració en un wiki i aconseguir que els usuaris participin de forma més activa en el mateix, però s'ha de tenir en compte que no s'ha d'abusar d'aquesta funcionalitat, ja que es pot malinterpretar i pot generar que molts usuaris tractin d'aconseguir èxits editant de manera compulsiva i disminuint la qualitat de les seves edicions, si us plau, feu servir aquesta funcionalitat de manera intel·ligent.

Atenció: Per a més informació sobre els èxits pots visitar aquesta pàgina. Es recomana la seva lectura, hi ha moltes coses a tenir en compte per comprendre el funcionament de la funcionalitat.

A través de Wikia Labs es pot activar o desactivar aquesta funcionalitat en qualsevol wiki amb l'ajuda d'un administrador.

Activació Edit

L'activació d'aquesta funcionalitat es duu a terme, a través de la pàgina Wikia Labs si comptes amb el flag d'administrador en el respectiu wiki, en el qual s'activarà.

Per mitjà de la pàgina d'ajuda, podràs aprendre a fer servir Wikia Labs, el mitjà pel qual activar aquesta funcionalitat.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori