FANDOM


Aquesta és la Wikia Central. Si vas arribar aquí des d'una altra wiki, has de pressionar «tornar» o «enrere» en el teu navegador per tornar a aquest wiki.
Wiki
Polítiques
Térmes d'ús
Política de Privacitat
Llicència
Creació de wikis
Descàrrec de responsabilitat
més...

Excepte on s'especifiqui, el text en els llocs de Wikia està sota la llicència Creative Commons Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 (Unported) (CC-BY-SA).

La llicència usada per un wiki està clarament inclosa en el peu de pàgina i/o en les pàgines d'edició. La informació de sota es refereix només als wikis que han estat alliberats sota CC-BY-SA-

Editant a Wikia Edit

Per fer créixer el comú coneixement lliure i la cultura lliure, tots els usuaris que contribueixen en els projectes de Wikia accepten concedir al públic en general permís per redistribuir i tornar a usar les seves contribucions lliurement per a qualsevol propòsit, incloent l'ús comercial. Tal ús està permès sempre que es doni la deguda atribució i es permeti la reutilització i redistribució aplicada a qualsevol obra derivada. Editant a Wikia, acceptes que qualsevol text que puguis afegir tindrà la llicència Creative Commons Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 (Unported).

Com a autor, accepta rebre la corresponent atribució a través de les següents formes: a) a través d'un hipervincle (on sigui possible) o URL a l'article o articles on va contribuir, b) a través d'un hipervincle (on sigui possible) o URL a una còpia alternativa, que es mantingui en línia i de lliure accés, que estigui d'acord amb la llicència, i que doni crèdit als autors de forma equivalent al crèdit que es dóna en aquest lloc web, o c) a través d'una llista de tots els autors. (Qualsevol llista d'autors ha de ser filtrada excloent contribucions molt petites o irrellevants).

Important el text Edit

Si vol importar el text que ha trobat en qualsevol altre lloc o que ha estat co-autor amb altres, pot només fer-ho si està disponible sota uns termes que siguin compatibles amb la llicència CC-BY-SA.

Aquelles obres que mantinguin els drets d'autor, o quals no sigui sota aquesta llicència, no han de ser afegides a Wikia.

Si importa el text sota una llicència compatible amb les atribucions requerides, cal que, de manera raonable, doni crèdit al/s autor/s. Tal crèdit es dóna comunament en els historials de les pàgines (com passa dins de Wikia), és suficient donar les corresponents atribucions en el resum de l'edició, que es grava en l'historial de la pàgina, quan s'estigui important el text.

Arxius que no siguin de text Edit

En Wikia es prefereixen principalment imatges amb una llicència de lliure distribució o de domini públic.

Els arxius multimèdia sense text no cal que estiguin disponibles amb la mateixa llicència que el text. Si us plau, miri la descripció de les pàgines multimèdia per veure els detalls sobre la llicència de qualsevol arxiu específic multimèdia.

Si està pujant arxius a Wikia, cal que cite la font de l'arxiu, atribucions als autors, i afegir qualsevol informació sobre els drets d'autor, allà on sigui aplicable. Les comunitats individuals, han d'elaborar i perfeccionar els requeriments per a les pujades d'arxius.

Usant el contingut de Wikia Edit

Exemple d'atribució quan s'estigui reutilitzant el contingut de wikia en el teu propi lloc web:

Aquest article fa servir material de l'article "Endor" de Star Wars wiki en Wikia i es troba sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 (Unported).

Cada lloc de Wikia conté informació sobre la llicència que tenen els seus textos. Sota la seva pròpia responsabilitat, entén i s'adhereix a aquesta llicència. El text que hagi de fonts externes s'ha d'atribuir de manera addicional amb els requeriments d'atribució que tingui l'obra descrita a la pàgina.

Quan es reutilitzi el contingut de Wikia, que es trobi amb la llicència Creative Commons Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència, ha de donar crèdit a cadascun dels autors, incloent a) un hipervincle (on sigui possible) o URL a la pàgina o pàgines de reutilitzant el contingut, b) un enllaç (on sigui possible) o URL a una còpia alternativa, que es mantingui en línia i de lliure accés, que estigui d'acord amb la llicència, i que doni crèdit als autors de forma equivalent al crèdit que es dóna en aquest lloc web, o c) una llista de tots els autors. (Qualsevol llista d'autors ha de ser filtrada excloent contribucions molt petites o irrellevants.). Si fa modificacions o afegits a la pàgina que reutilitza, ha de fer mantenint la llicència Creative Commons Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 (Unported) o posterior. Per a més informació, si us plau, trameteu al codi legal de la llicència CC-BY-SA.

El contingut aliè al wiki (per exemple, correus electrònics, xats IRC, fòrums aliens al wiki, etc) no s'ha d'assumir que es troben sota aquesta llicència si aquests no ho indiquen explícitament.

Traduccions Edit

Aquests termes de la llicència no han de ser modificats. Si hi ha qualsevol contradicció entre aquests termes i qualsevol traducció en un altre idioma, la versió en idioma anglès serà preferent. S'afegiran els enllaços a les traduccions no oficials.


Aquests termes estan basats en els d'una altra companyia, la Fundació Wikimedia, i són usats sota els termes d'una llicència Creative Commons Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència (veure autors).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori