FANDOM


Aquesta és la Wikia Central. Si vas arribar aquí des d'una altra wiki, has de pressionar «tornar» o «enrere» en el teu navegador per tornar a aquest wiki.
Wiki
Polítiques
Térmes d'ús
Política de Privacitat
Llicència
Creació de wikis
Descàrrec de responsabilitat
més...

Data de la darrera revisió: 28 de septembre de 2010

Benvingut a Wikia (el "Servei" o "Lloc"), operat per Wikia, Inc (la "Companyia"). En accedir o utilitzar el nostre lloc d'Internet, vosté (l'"Usuari") dóna per entès que ha llegit, entén i accepta seguir aquests termes d'ús ("Termes d'ús" o "Acord"), no important si vostè és un membre registrat de Wikia. Nosaltres ens reservem el dret, a la nostra pròpia discreció de canviar, modificar, afegir, o esborrar porcions d'aquest Acord en qualsevol moment sense previ o posterior avís. És la vostra responsabilitat revisar regularment aquesta pàgina per determinar si hi ha hagut algun canvi a aquests Termes d'ús i de revisar els anomenats canvis.

SI US PLAU LLEGIU AMB CURA ELS TERMES DE L'ÚS JA QUE CONTENEN INFORMACIÓ IMPORTANT RESPECTE ALS TEUS DRETS LEGALS, REMEIS I OBLIGACIONS, INCLOENT PERÒ NO LIMITAT A LES LIMITACIONS I EXCLUSIONS, I D'UNA CLÀUSULA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES QUE GOVERNA COM ELS CONFLICTES SERAN RESOLTS.

Aquests Termes d'ús s'apliquen tant a membres i als no-membres per igual. Per utilitzar el Servei, vostè ha d'acceptar aquests Termes d'ús. Vostè pot fer-ho (a) registrant un compte amb el Servei i/o Companyia o (b) utilitzant el Servei actualment. No podrà utilitzar el Servei i no podrà acceptar aquestes condicions de ús si (a) vostè no té l'edat legal per realitzar un contracte obligatòri amb la Companyia, o (b) vostè per llei té prohibit usar els Serveis o acceptar els Termes d'ús.

Membresía Edit

Vostè haurà d'usar aquest servei sense estar registrat com a membre, sent nul la membresía en el lloc, en aquells llocs on estigui prohibit per llei formar part com a membre d'aquest Servei i només es permeti per a usuaris de (13) tretze anys o més. Qualsevol membresía per qualsevol persona menor de 13 anys està desautoritzada, sense permís, i constitueix una violació d'aquests Termes d'ús. Al registrar-se al Servei o al Lloc, vostè representa i garanteix que té 13 anys o més i que accepta i acata totes les condicions d'aquest Acord.

Si vostè tria registrar-se com a membre, d'acord a l'ús que doni del Lloc, vostè accepta mantenir la seguretat de la seva contrasenya i identificació i de ser completament responsable de tot l'ús donat al seu compte i de qualsevol acció que passi amb el vostre compte.

La Companyia pot bloquejar el seu compte, suprimir el seu perfil i qualsevol contingut o informació que vostè hagi introduït en el Servei i/o prohibir utilitzar o accedir al Servei per qualsevol raó, o sense raó, en qualsevol moment sota la nostra pròpia discreció, amb o sense l'avís.

Propietat Intel·lectual de Wikia Edit

Les paraules WIKI i WIKICITIES són marques registrades de la companyia als EUA i/o en altres països. Les marques registrades no poden ser usades, fins i tot com a part d'una marca registrada i/o com a part d'un nom de domini, en relació amb qualsevol producte o servei que d'alguna manera pugui causar confusió o no pugui ser copiat, imitat o usat, totalment o parcialment, sense el permís previ per escrit de la Companyia.

Conducta de l'usuari Edit

Vostè accepta no fer servir el Servei per a:

 • Assetjar altres membres del Servei;
 • Utilitza el Servei de qualsevol forma il.legal o de qualsevol altra forma que pugui malmetre, deteriorar, o sobrecarregar el lloc;
 • Crear, pujar, transmetre, compartir, o emmagatzemar qualsevol tipus de dada o contingut el qual sigui il·legal, difamatori, obscè, o invasiu d'un altre dret de privacitat o publicitat;
 • Fer-se passar per una altra entitat o persona;
 • Crear, pujar, transmetre, compartir o emmagatzemar publicitat no autoritzada o demanada, sol·licituds, "spam", o un altre tipus de publicitat no autoritzada per Wikia;
 • Demanar informació personal de qualsevol usuari menor de 18 anys;
 • Accedir o intentar accedir a qualsevol informació al Servei a través d'una interfície que no sigui la del Servei o una altra aprovada per la Companyia;
 • Demanar contrasenyes o altra informació per a propòsits il·legals.

Vostè accepta igualment:

 • Utilitzar únicament els serveis d'una forma coherent amb aquests Condicions d'ús i d'acord amb les lleis i regulacions aplicables;
 • Mantenir la confidencialitat de qualsevol contrasenya(es) associada(es) al seu ús(os) del Servei;
 • Notificar a la Companyia immediatament en cas de qualsevol ús sense autorització del seu compte;
 • No bloquejar, remoure, o obstruir intencionadament el correcte funcionament i visibilitat de la publicitat, i/o la interfície dels usuaris així com l'ús per part d'altres usuaris, incloent, però no limitant-se a canviar o afegir Javascript o CSS al Servei que poguessin impedir la correcta visualització o funcionament de la publicitat i/o la interfície i funcionalitat.
 • Utilitzar les dades proporcionades pel Servei solament segons el permès per la política de privacitat del Servei.

Enviant Contingut al Lloc i Drets d'Autor Edit

Vostè és l'únic responsable del contingut, incloent, però no limitant-se a fotografies, informació de perfils, missatges, edicions als resultats de la recerca, i altre contingut que vostè carregui, publiqui o exhibeixi (en endavant, "enviar") en, o a través del Servei, o transmeti o comparteixi amb altres usuaris. No podrà enviar contingut al Servei que no hagi creat vostè o que no compti amb el permís exprés per enviar-lo. Per als enviaments dels resultats de les pàgines de cerca, vostè no pot enviar cap contingut que no sigui compatible amb la llicència usada pel projecte particular del Servei. Vostè entén i accepta que els altres poden, però no estan obligats a, editar, esborrar o treure (sense avís) qualsevol contingut del Servei, per qualsevol raó o sense raó. Vosté és l'únic responsable dels costos i despeses ocasionades per la creació de còpies de seguretat i el reemplaçament de qualsevol contingut que hagi enviat o emmagatzemat en el Servei o hagi facilitat a la Companyia.

Quan vostè enviï contingut al lloc, ens autoritza i obliga a fer aquestes còpies de la forma jutgem necessària per facilitar l'enviament o emmagatzematge del contingut al lloc.

Reclams de Violacions a Drets d'Autor Edit

Per reclamacions de violacions de drets d'autor, si us plau, contacti amb el nostre agent designat a través de Digital Millenium Copyright Act:

Michael Davis
Wikia, Inc.
200 2nd Ave. South #306
St. Petersburg, FL 33701-4313

Vostè pot contactar amb l'agent designat a través de copyright@wikia.com. Si us plau, inclogui "Claim of copyright infringement" -en català, "Demanda de violació de drets d'autor"- a l'assumpte del seu correu electrònic.

Exempcions i Limitacions de Responsabilitat Edit

Tot i proporcionar les regles per a la conducta dels usuaris, la Companyia no controla i no és responsable i no es responsabilitza de cap manera del contingut enviat al Servei.

La companyia no és responsable del contingut o conducta, ja sigui connectat o desconnectat, de cap usuari del Servei. A més, vostè entén i reconeix que en estar utilitzant els Serveis vostè pot estar exposat a contingut que pot trobar ofensiu, indecent o desagradable i que, pel que fa a això, utilitza els Serveis sota el seu propi risc.

El Servei es proporciona "tal qual" (as-is) i "SEGONS DISPONIBILITAT". La Companyia s'eximeix de qualsevol representació i garantia, ja sigui explícita o implícita. La Companyia no pot garantir cap resultat específic derivat de l'ús del Servei. VOSTÈ RECONEIX QUE UTILITZA AQUEST SERVEI PEL SEU PROPI RISC.

Vostè es compromet a indemnitzar a la Companyia, els seus directors, empleats, propietaris, agents, i usuaris per qualsevol responsabilitat derivada de la utilització d'aquest Servei o el seu contingut o altres materials continguts. Sota cap circumstància la Companyia, els seus directors, empleats, propietaris, agents, o usuaris seran responsables de vostè o terceres parts per cap dany indirecte, fortuït, conseqüent, especial o punitiu, incloent pèrdues de benefici, bona fe, o altres pèrdues, siguin tangibles o intangibles, derivats del seu ús d'aquest servei o qualsevol contingut o altres materials continguts, encara que la Companyia fora advertida o tingués coneixement de la possibilitat de causar aquests danys. No obstant això, per qualsevol cosa contrària al contingut aquí, la responsabilitat de la companyia per vostè en qualsevol cas, i en conseqüència a la forma d'acció, serà limitada en totes les circumstàncies a la quantitat pagada de fet per vostè, al seu cas, per usar el servei, no excedint la quantitat de mil dòlars nord-americans. A més vostè reconeix que si no es paguessin les taxes a la Companyia per l'ús d'aquest Servei, limitades a mesures cautelars únicament, no tindria dret a una indemnització per danys de la Companyia, independentment de la seva causa d'acció.

A MÉS, LA COMPANYIA NO REPRESENTA O LI GARANTEIX QUE (A) EL SEU ÚS DEL SERVEI COMPLIRÀ ELS SEUS REQUERIMENTS, SIGUIN EXPLÍCITS O IMPLÍCITS; (B) QUE QUALSEVOL INFORMACIÓ OBTINGUDA PER VOSTÈ COM RESULTAT DEL SEU ÚS DELS SERVEIS ESTARÀ LLIURE D'ERROR, O SERÀ EXACTA O FIABLE; (C) AQUESTS ERRORS EN FUNCIÓ O MANEIG DELS SERVEIS SERAN CORREGITS.

Llei imperant, lloc, i jurisdicció Edit

En utilitzar el Servei, vostè accepta que les lleis de l'Estat de Califòrnia (EUA), sense tenir en compte els principis de conflicte de lleis, imperen aquests Termes d'Ús davant qualsevol conflicte de qualsevol classe que sorgís entre vostè i la companyia o qualsevol dels nostres afiliats. Vostè accepta no començar cap acció o procés relacionat amb aquests Serveis en un altre lloc que no sigui en els tribunals estatals i federals de Califòrnia, i per tant vostè consenteix i renúncia a totes les faltes de defensa personal jurisdiccional i tribunals no competents pel que fa al lloc i jurisdicció dels tribunals estatals i federals de Califòrnia.

Altres termes i condicions Edit

Aquests Termes d'ús constitueixen l'acord complet entre vostè i la Companyia pel que fa a l'ús del Servei, i substitueixen totalment qualsevol acord anterior entre vostè i la Companyia referents al seu ús del Servei.

En la mesura en què una traducció d'aquests Termes d'ús difereixi de la versió lingüística en anglès, la versió en idioma Anglès prevaldrà sobre la resta.

Si la companyia no exerceix ni fa complir cap dret, remei, o disposició d'aquests Condicions d'ús, no constituirà una renúncia d'aquest dret o disposició en aquest o cap altre cas.

Si alguna disposició d'aquest Acord es declarés nul, la resta d'aquest acord continuarà sent vàlid i executable amb completa aplicabilitat i efectivitat.

Si alguna disposició d'aquests Termes d'ús és declarada il·legal per qualsevol magistrat amb jurisdicció competent, bloquejada, o per qualsevol raó no aplicable, després que la disposició sigui jutjada, se separarà d'aquests Termes d'ús i no afectarà la validesa i la aplicabilitat de cap de les disposicions restants.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori