FANDOM


Aquesta iniciativa té per objectiu ajudar els nous wikis en català o als que necessiten un impuls especial, per donar-los publicitat durant un temps a la central. Cada dues setmanes destacarem un wiki, i animarem als visitants de la central a que participin en el wiki, proposant tasques i activitats per realitzar en el wiki. La forma de fer publicitat del wiki serà apareixent a la portada d'aquest wiki i en els casos més especials en què els wikis demostrin sobresortir en alguna cosa, com per exemple haver creat alguna eina especialment útil o hagin fet un gran treball amb l'skin del wiki, podran fins i tot aparèixer als spotlights.

Si vols que la teva comunitat es doni a conèixer a Wikia, ¡recolza el teu wiki aquí!

Wiki Destacat Actual Edit

Actualment no hi ha cap wiki destacat. Anima't a nominar per a poder tenir el primer!

Com es trien els wikis Edit

Per nominar un wiki, tria un wiki de la llista de Wikis de la central i afegeix-lo a la discussió de la pàgina, amb un comentari explicant per què ha de ser elegit. Aprofita per explicar què és el més interessant del teu wiki perquè tots ho puguin veure!

 1. Comprova que el programari que visites destaca en alguna cosa
 2. Nomina'l (si consideres que el programari és bo)
 3. Comenta què és el que més t'ha agradat del wiki i el que més t'ha cridat l'atenció

Després els usuaris votaran per decidir si a ells també els agrada el wiki i si volen que surti a la portada i es faci publicitat d'aquest.

Tots els wikis es poden nominar? Edit

No tots els wikis es poden nominar:

 • si és un wiki inactiu i no hi ha ningú al wiki, proposa'l per adoptar-lo, però no ho nominis per destacat
 • si té problemes de vandalisme i necessita de més usuaris per fer front als vàndals, demana ajuda en els fòrums, però no el nominis
 • si necessita ajuda amb una determinada tasca, el millor és que es demani ajuda a altres usuaris, però no tractis de destacar el wiki, abans cal solucionar tots els problemes
 • si té casos de plagi i no s'han solucionat, és millor fer una neteja i després nominar

Requisits Edit

 • No es pot proposar el mateix wiki per destacat si ja va ser destacat en l'últim any, espera una mica i dóna-li una oportunitat als altres wikis.
 • La comunitat del wiki ha d'estar preparada per rebre nous usuaris, això vol dir que han de tenir activades les benvingudes i han de tenir un fòrum amb usuaris actius als de preguntar dubtes.
 • El wiki ha de ser petit. Tingues en compte que si el teu wiki és enorme, no notarà la diferència quan rebi dos o tres usuaris actius més, dóna-li una oportunitat a altres wikis més petits, ells tenen preferència.
 • El wiki ha de tenir una Portada clara i neta, res de desordre o colors cridaners que facin mal a la vista, la portada és essencial en tots els wikis, adapteu-la perquè es vegi bé.
 • Hi ha d'haver almenys un o dos usuaris actius en el wiki que puguin ajudar a altres usuaris a col·laborar en aquest.

Nominacions Edit

Afegeix les nominacions a la discussió de la pàgina.


Nominacions i comentaris Edit

Tingues en compte que les nominacions són un tema molt seriós, revisa els requisits i assegura't que el programari que nomines s'adapta perfectament als estàndards de Wikia i no incompleix els termes d'ús.

 1. Usa les següents plantilles per votar:
 • Botó verd A favor {{A favor}}
 • Botó blau Comentaris {{Comentari}}
 • No es pot votar en contra. Per a això, cal abstenir-se de votar.

Les nominacions tenen un termini de quatre rondes o 60 dies, en el cas que la wiki no destaqui en les quatre rondes, els vots i la nominació serà esborrada. Però això no significa que no es pugui tornar a nominar, si es vol es pot tornar a nominar just a la següent ronda, però un cop es torni a renominar els vots tornaran a ser de zero.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori